Usunięcie konta w aplikacji Bliscy24

Jeśli chcesz usunąć swoje konto w aplikacji Bliscy24 oraz powiązane z nim dane, wyślij prośbę o usunięcie konta na adres e-mail: admin@bliscy24.pl

W wiadomości podaj adres e-mail, na który założone jest konto w aplikacji.

Co zostanie usunięte

Po zweryfikowaniu prośby usuniemy z naszych systemów w ciągu 14 dni:

  • dane profilu (imię, adres e-mail),
  • dane zdrowotne i medyczne podopiecznego,
  • historię lokalizacji,
  • wiadomości czatu,
  • dane kontaktów alarmowych,
  • dokumenty i pliki przesłane w aplikacji.

Co może zostać zachowane

Dane, których zachowanie wymagane jest przez obowiązujące przepisy prawa (np. dokumentacja rozliczeniowa), przechowywane wyłącznie przez wymagany prawem okres, a następnie trwale usuwane.

Przewijanie do góry